Ízvadász-Képregény

Eredeti rizottó

Sajnos el kell ismerni, amíg nem kóstoltuk  meg az olaszok rizottóját, nem is igazán tudtuk, hogy miért is esszük ezt. Nekem mindig száraz volt ez az étel. A teljes igazsághoz tartozik, hogy a gömbölyű szemű erre a célra nemesített rizsből az igazi. Hiszen ezt vajon, a névadó anyagokkal, állandóan után töltögetve lehet készre párolni. Ha… Tovább »

Kedvenc Pizzám!

Tegnap az utazási kiállításon a Békéscsabai standon kaptam egy kis csípős vastag kolbászt. Egyébként ott  ebből volt a kerítés. Holnap fogják elárverezni a maradékot.  Kicsit a körbenéztem a hűtőben mit tehetnék még rá. Ezeket találtam. Az alap persze enyhén fokhagymás bazsalikomos sós paradicsom kenet. Ínyencek a tésztát megvajazhatják.  De olíva olaj is megteszi. A feltét,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!