Ízvadász-Képregény

Bíró Katalin és Zsanna-Manna

Szinte alig voltam eddig olyan nagyobb rendezvényen, ahol ne találkoztam volna a Zsanna-Mannával, ez ideig nem vettem a fáradságot, hogy odamenjek megnézzem, és főleg megkóstoljam. Talán nem vonzott a név, valamint az élénk színek. Ezekből arra következtettem, hogy túl sok színezőt használ pedig ha végig gondolja az ember a reform édesség fogalom ezek használatát kizárja.

Ma producerem Kelemen Györgyi ezt megtette és odahívott, hogy érdemes volna egy érdekes ezzel a termékkel megismerkedni. (tovább…)

FEHOVA Medve Testvér

A HOVENTA-n forgattunk tegnap a baráti kézfogást inkább csak kitömött Grizzlyvel merném megtenni látván a körmeit. 

Később egy kisfiú is hozzám társult.  

Csirkében sült kenyér

A családban hányódott ez a szépnek aligha nevezett sütőedény. Már arra gondoltunk, hogy ez is bekerül a tökéletesen szükségtelen tárgyak gyűjteményébe. De kapott még egy esélyt. Valahol olvastam, hogy ha zárt formában sütünk kenyeret jobb lesz. Láss csodát az lett. kézzel bedagasztottam a kenyeret, hagytam kb 1 órát kelni, majd visszavertük, megint pihent majd fél órát, és majd a sütőbe 220 C° előmelegített formába raktam. 40 percet lefedve sütöttem, majd nélküle még 20 percet. ilyen lett.

Szép?tyOOksOUtUAcsOIki.jpg (874×655)

A megsült kenyér2012.02.11035.jpg (821×616)

Ilyen felvágva:2012.02.11041.jpg (821×616)

Faragó András Bakonyi sertéskaraj galuskával

Faragó András (TOPI) nagyon jól főz. Hihetetlen pasi, nagyon jó hangulatú volt a főzésünk. Nem véletlen a vágó, és a szerkesztőnek nem volt szíve nagyon megrövidíteni. Ezért mint különkiadásban csak ez az étel került adásba. Méltó befejezésként a 22 adásból álló Magyar Konyha műsornak. Jövő héttől már más címmel kicsit megváltozott tartalommal szeretettel vár Titeket! Az Ízvadász. Mégpedig szombaton 11 után néhány perccel.

Vendégem Faragó András:FaragOuAndrOes.pngcsOIki.png (857×490)

Nagy munkában:faragOuAndrOesnagymunkOeban.pngcsOIki.png (857×482)

A hastáncosok:hastOenc1.pngcsOIki.png (857×484)

Hozzávalók:

Bakonyi karajbakonyikaraj.pngcsOIki.png (860×484)

Galuskagaluska.pngcsOIki.png (860×488)

Ettél már feneket?

A Fenek egy tepsiben, burgonyával, zöldségekkel, édesköménnyel, vörösborosan, egybesült nyúlhús. Aminek eddig nem voltam nagy barátja, de ez nagyon jó!

A vendéglő:MOelta2007.jun112vendOoglUA.jpg (860×1290)

Na és a kóstolás:MOelta2007.jun116fenek.jpg (860×573)

Zöldség szépségverseny Máltán

Máltán évente a zöldségtermelők szépségversenyt rendeznek a legszebb termékeiknek. Mindenhol feltüntetik ki a termelő, hogyan lehet elérni. Nem csak presztízs, de reklámnak sem utolsó! Egyébként valódi népünnepély!MOelta2007.jun215.jpg (860×573)

Házi szörpök, befőttek, mennyire tudnék örülnék ha itthon is ilyen versenyek lennének!MOelta2007.jun245csOIkiszOIrpOIk.jpg (860×573) Ennyi féle paradicsom a teljesség igénye nélkülMOelta2007.jun213.jpg (860×573)

Itt a paprikák, cukkinik feszítenek:MOelta2007.jun214zOIldsOogszOopsOogversenycsOIki.jpg (860×573)

Almás rétes Bodeni tónál

Rétesünk rokonságát, gyakran kutatgattam Európában. A Bodeni tó mentén egy ilyen gyöngyszemre akadtam! Már a hangulat is elragadó! Persze három ország határán ilyennek is kell lennie!(Ausztria, Németország, Svájc)BodenitOucsOIki.jpg (840×1260)

A szobor egyébként magyarul köszönte meg a pénzt!BOudenitOuutcacsOIki.JPG (847×638)

A rétest figyeld! A tuning: vaniliamártás, vanilia fagylalt, tejszínhab (nem a növényi borzalom). Tudnak élni! A képet készítő pasi volt, valamilyen rejtélyes ok miatt a fejem valahogy lemaradt. Persze így elnézve megértem.BodenitOuapfelstrudelcsOIki.jpg (848×636)

 

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!