Ízvadász-Képregény

Bejgli , mákos

Kell-e jellegzetesebb magyar sütemény mint az ünnepek szinte kötelező velejárója a bejgli, és ebből is a mákos. Régebben szinte minden háztartásban sütöttek, ma már egyre inkább a vásárolt bejgli a jellemző. Ez olyan recept, amit akár otthon is tudunk használni, hát rajta!
http://www.youtube.com/watch?v=EW6-lHA6Hx8... Tovább »

Mézeskalács

Miért mentünk a Vári Cukrászdába mézeskalács receptért, mert Ők hagyományos nyersanyagokat használnak. A nyersanyagaik méz, cukor, vagy Xilit, tejszín, vaj, stb. Kicsit édes, kicsit hizlal! De finom! Majd többet mozgunk!
http://www.youtube.com/watch?v=KAjYVOAL_AQ... Tovább »

Harcsaparikás, túrós csusza.

Hogy érlelődik az emberben egy recept? Anyám Velencei, Apám Kalocsai születésű, tehát adva van az ősöktől a hal szeretete, de a végső inspiráció Frank Sándor barátom, az egyik forgatás alkalmából ezt készítette nekem, Szegeden. Így alakult ki bennem ennek az ételnek elkészítési módja. Szerintem így a legjobb, és Neked?
http://www.youtube.com/watch?v=KAjYVOAL_AQ... Tovább »

Frabato Mágikus kacsamája, párolt almával

Ezt a receptet Sydney-ben tanultam egy 94 éves hölgytől, ez volt a titkos családi recept, de arra gondolt, hogy megosztja velem-velünk. Nagyon szép hízott kacsamájat kaptunk a hentesünknél, ezért ebből készítettük, ráadásul ez olcsóbb is! Persze ezen a módon, ha hozzájutunk készülhet libából is.
http://www.youtube.com/watch?v=xhJ8kpGacFw... Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!