Ízvadász-Képregény

Vadas libamell szalvétagombóccal

Vadas kicsit másképpen: Az európai konyhában több helyen megjelenik a zöldséges lében párolt vad, illetve marhahús. A vadas marha ilyen formában inkább már csak a magyar konyhára jellemző. A szalvétagombóc receptjét inkább az osztrák séfek dolgozták ki. Mindenesetre ez igazán finom párosítás!... Tovább »

Így kell járni!

http://www.csutoraetterem.hu/ Ha kíváncsi vagy a helyre! A TV Paprikás rendezőm Szabó Szilárd (Sziszi)volt. Itt járni tanít. A Velence tavi “magány” Miért jöttünk ide? Ezért Agárdi harcsapaprikás galuskával: Palacsintákkal töltött rétes:  ... Tovább »

Pisztráng horgászat negatív rekordja!

Vallomással tartozom, a horgászat és én ritkán találkoztunk az életemben. Erre kitűnő példa: Gyergyószentmiklósi pisztrángos (Erdély) tavak mentén a rendező megálmodta, hogy a halaktól hemzsegő vízből kifogom, majd együtt házigazdáinkkal megsütjük a zsákmányt.... Tovább »

Pácolt harcsafelfújt rókagombás, bazsalikomos tésztával

Annak idején harcsafelfújt receptet a Belcanto étteremben gyűjtöttem Hercz Gyögynél : Ez egy nagyon látványos étel, igazi könnyű étel: Pácolt harcsafelfújt rókagombás, bazsalikomos tésztával  10 db. tojás 0,5 dl száraz fehérbor 0,5 kg harcsafilé 10 dkg forrázott spenót 0,5 l tejföl 3 gerezd fokhagyma 2 dl tejszín 20 dkg rozskenyér só fehér borskörethez0,5 l száraz fehérbor 0.5… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!