Ízvadász-Képregény

Top sütők a világban: Rational

Munkatársaimmal több napot vendégeskedtünk a Rational-nál . Egy ilyen nagy tudású berendezés kezelése komoly szakértelemet igényel, ezért a lehetséges  vevőket vendégül látják a cég Landsberg am lech-i  gyárában. Mi is így kerültünk ide, megnézhettük hogyan készül, de legfőképpen a tréning konyhájukban elsajátíthattuk gyakorlatban  a kezelését is. Ebben a gépben szinte minden ételt el lehet készíteni, de nekem a legnagyobb attrakció a bőrös… Tovább »

Nagy klasszikus: Gyümölcsszörpök, és a környezetvédelem

Nem vagyok nagy híve a cukros üdítőknek, ha meg még szénsavas is akkor még kevésbé. Pedig kiegészítőknek érdemes használni őket, persze itt nem a különböző gyümölcs  “ízű” aromákkal és ételfestékekkel ízesített, agyon cukrozott szörnyűségekre gondolok. Nálam mindig van itthon ha már nem is  házi készítésű, de legalább gyümölcsöt látott szörp. Kitűnő ízesítője a gyümölcsleveseknek, ezzel… Tovább »

Magánügy!

http://melyinterjuk.hu/index.php/hetkoznapi-hosok/174-zsidek-laszlo-folyton-elolrol-kell-kezdenem-az-eletem Zsidek László, Az Ízvadász: „Folyton Elölről Kell Kezdenem Az Életem” Írta: Sándor András „Olyan kevés sikerélménye van az embereknek, és a főzésben lehet a leghamarabb hozzájutni. Ráadásul a mai világban ma már egyre többen rákényszerülnek, hogy főzzenek otthon, s azt legalább tegyék jól. Ez a hitvallásom.” – mondja Zsidek László gasztronómiai szakértő, az Ízvadász… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!