Ízvadász-Képregény

Tengeri hal sókéregben

A helyszín:  Spotornó Az Olasz Riviéra.

 A recept rövid : só+só+só  és hal, persze kreatívok frissen őrölt borsot , mediterrán zöld fűszereket, citrom karikát  tehetnek a hal hasába. Kívül nem érdemes fűszerezni, mert a sókéreg leválasztja. Ezt érdemes édesvízi hallal is kipróbálni! Ezt az ősi módszert láttam már hússal, csirkével is. A Római korban galamb is készült ezen a módon, de azt friss agyagba csomagolták, és került a tűzbe.

Micsoda arc a tulajdonos séf. Amikor megtudta, hogy gasztro mókus vagyok rögtön kiült közénk amikor volt szabad ideje, és Olaszos hévvel mesélt a régió ételeiről. 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!