Ízvadász-Képregény

XXL-es Töltött csirkecomb

Régi nagy kedvenc a töltött csirkecomb. A zsemlés,tojásos, petrezselymes, borsos, fűszeres töltelék nedvességtartalma miatt a csirke vaj puhára sült meg. Mivel a tetejét is megszórtam csirkefűszer keverékkel nagyon szépen megpirult.

A rizi-bizi magyar rizsből készült ( ha tehetem magyar nyersanyagot használok) kicsit ragad, kicsit törött, de a mienk! A gömbölyű  szemű rizs inkább tölteléknek, tejberizsnek való!

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Julianna Bársony says:

    Eddig azt hittem, hogy csak a svédek ragaszkodnak a hazaihoz, de lám……
    Egyébként hol terem magyar rizs??


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!