Ízvadász-Képregény

Vissza az időben 40 évet!

Az elmúlt 40 évben nem sütöttem buktát. A pékeknél lehetett kapni a (Hitler szalonnás) vegyes gyümölcslekváros mutációját, de az nem a házi, illetve kelt tésztás  változat. Volt még másmilyen  is, amelynél csak etted, de nem értél a lekvárhoz, mert az középen mikro méretben leledzett. Ez idáig megelégedtem ezzel. Ma viszont eldöntöttem megcsinálom! Íme itt van! Ezt a receptet még Bukta Marinak hívott munkatársamtól tanultam. Az igazi nevét még a mai napig sem tudom. Hol vannak az ilyen specialisták? Ha ismertek ilyet szóljatok!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!