Ízvadász-Képregény

Ravioli ahogyan én szeretem

Működik a “boszorkánykonyha” mindenképpen érdemes a tészták főzése alatt elkészíteni a mártást, mert amikor leszűrjük még fog keményen al dente akkor a forró szaftból  szívja fel a nedvességet, és még finomabb lesz.  Az asztalon látszanak a hozzávalók: Ravioli  vargányával töltve, olíva olaj, vaj, póréhagyma, levespor, tejszín, bors, ementáli sajt, bazsalikom ha lehet friss. Na meg persze só!

Egy olasz parmezánt reszelne rá, nekem jobban harmonizált ementáli sajttal. 

 

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!