Ízvadász-Képregény

Madeira a padláson érlelt bor

Az egyik leghíresebb borászat a szigeten. Innen már a csak egy ugrás a padlás, ahol érlelik a bort. Minden új termést hozzákeverik a törzsborhoz, és ezzel érik el a megszokott ízvilágot, majd tölgyfahordóban minimum 5 évet érlelik. Állandó melegben! Talán, ezért egy kicsit mind egyik bornak karamellás alapízét éreztem. Szerencsémre nem itt élek függő lennék.

http://www.cossartgordon.com/

Itt bortrezorban éves rendszerezéssel palackozva találkozunk már nedűvel. Természetesen ahogy megyünk vissza az időben az árak emelkednek. Mögöttem az 1910!  évjáratból már csak néhány palack található. 

a

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!