Ízvadász-Képregény

Szilvás rétes,Pflaume Strudel

 Az igazi házi rétes, honnan van ? A válasz már a közös múltba veszik, a fő jellemző a magyar készítésre, hogy kézzel nyújtjuk és a töltelékkel együtt locsoljuk meg zsiradékkal. Az osztrák elkészítési módban, pedig leveles vajas tésztába dolgozott zsiradék, és hajtogatás  választja szét vékonyra a tésztáját.

Mi kell egy jó hegyi sütemény specialitáshoz?  Asszisztens, cameraman, rendező, hegy  (lehetőleg 1500m. magasan)

statiszták:havasi gyopár és társai.  Persze a főszereplő a szilvás rétes, szép német nevén a Pflaume Strudel

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!