Ízvadász-Képregény

Eredeti rizottó

Sajnos el kell ismerni, amíg nem kóstoltuk  meg az olaszok rizottóját, nem is igazán tudtuk, hogy miért is esszük ezt. Nekem mindig száraz volt ez az étel. A teljes igazsághoz tartozik, hogy a gömbölyű szemű erre a célra nemesített rizsből az igazi. Hiszen ezt vajon, a névadó anyagokkal, állandóan után töltögetve lehet készre párolni. Ha ezt hosszú szemű, a vagy a nálunk használatos  rizsekből ezt ezen  a módon nem lehet ilyen jól elkészíteni. 

Házigazdám egy Costa hajón a Földközi tengeren:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ugye te is megkóstolnád?

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!