Ízvadász-Képregény

Capribogyó

A századelőn nagyon divatos fűszer egy időre majdnem eltűnt a gasztronómiánkból. Mostanában amikor nagy divatja van a mediterrán konyhának ismét divatba jött. Mivel nagyon szeretem sokoldalúan  használom. Vadak, halak, szárnyasok, mártások kitűnő ízesítője. Ráadásul  étvágygerjesztő ( persze nekem erre nincs szükségem )és vérnyomáscsökkentő hatása is van, valamint az immunrendszert erősíti. Itt vadon nő a helyiek a még zöld virágokat szedik le, majd sóval, és savanyítva befőzik, mint régen nagymamáink a savanyúságokat. 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!