Ízvadász-Képregény

Csirkében sült kenyér

A családban hányódott ez a szépnek aligha nevezett sütőedény. Már arra gondoltunk, hogy ez is bekerül a tökéletesen szükségtelen tárgyak gyűjteményébe. De kapott még egy esélyt. Valahol olvastam, hogy ha zárt formában sütünk kenyeret jobb lesz. Láss csodát az lett. kézzel bedagasztottam a kenyeret, hagytam kb 1 órát kelni, majd visszavertük, megint pihent majd fél órát, és majd a sütőbe 220 C° előmelegített formába raktam. 40 percet lefedve sütöttem, majd nélküle még 20 percet. ilyen lett.

Szép?tyOOksOUtUAcsOIki.jpg (874×655)

A megsült kenyér2012.02.11035.jpg (821×616)

Ilyen felvágva:2012.02.11041.jpg (821×616)

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!