Ízvadász-Képregény

Sváb hurka Schieszl Konráddal

Volt feleségem édesapja Gannai-Pápai sváb származású volt. Volt alkalmam megismerni kultúrájukat, lelkületüket, életformájukat. És nagyon sok ételük vált kedvencemé. A zsemlés véres hurka ezek közé tartozott. A Soroksári svábok ezt még fel is füstölték…. Nagy örömömre Konrád megosztotta velünk a családi receptet. Ők szezonban rendszeresen saját készítésű malacságokkal lepik meg vendégeiket. Hurkák, füstölt csülök stb! Isten tartsa meg szokásukat. Csurogjon a nyálatok Nektek is!vlcsnap2012012918h44m04s219.png (768×576)

Azért a hurkakészítésnél a Papa is besegít! Valamint a borkészítés is az Ő reszortja!

vlcsnap2012012918h46m09s117.png (768×576)

Kérsz egy harapást? Nézd meg a saját készítésű uborkát is (féltve őrzött Nagymamai recept) ja! a bor is saját!!!

vlcsnap2012012918h47m44s90.png (768×576)

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!