Ha jó tésztát akartam enni, akkor házilag készítettem, vagy jó minőségű olasz tésztát vettem. Szerencsére már vannak nálunk is jó minőséget gyártók. Vincze Istvánt Szolnoki üzemében faggattam a jó tészta titkairól.
Ez egy gasztroképregényblog: Zsidek László Ízvadász nemzetközi barangolásai során megismert, és a Magyar Konyha legjobb receptjeit, ételeit, élményeit osztja meg Veletek. Ha az Ízvadász TV műsorából nem sikerült ellesni, itt megtalálhatod. A műsort egyébként a Story5 szombaton és vasárnap 11 kor vetíti! A kezdet:http://izvadasz-tastehunter.blogspot.com/
Ha jó tésztát akartam enni, akkor házilag készítettem, vagy jó minőségű olasz tésztát vettem. Szerencsére már vannak nálunk is jó minőséget gyártók. Vincze Istvánt Szolnoki üzemében faggattam a jó tészta titkairól.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: